DSC_5441_edited-1.jpg

Hi.

Welcome to my blog. I document my adventures in travel, nature, and food. Hope you have a nice stay!

Nå kommer endelig våren

Nå kommer endelig våren

I hagen blomstrer nå krokus, snøklokker og Iris

Jeg har sett hestehoven ute langs veien også. Så nå venter jeg bare på at hvitveisen og blåveisen skal komme i skogen. Jeg skal også gå på Magnolia og japansk kirsebærblomstjakt i byen.  Det er nå det skjer, tid for å stoppe litt opp og bare se på det som kommer. De spede små, nyt de nå. Plutselig tar naturen et lite byks frem og det skjer så fort... ikke si at jeg har ikke tid, jeg får ta det til neste helg... 

 

Vårblomstring (6).jpg
Vårblomstring (5).jpg
Vårblomstring (3).jpg
Vårblomstring (2).jpg
Vårblomstring (7).jpg
Magnolia Magnolia Magnolia

Magnolia Magnolia Magnolia

Verdens beste brownie ostekake!

Verdens beste brownie ostekake!