DSC_5441_edited-1.jpg

Hi.

Welcome to my blog. I document my adventures in travel, nature, and food. Hope you have a nice stay!

Magnolia Magnolia Magnolia

Magnolia Magnolia Magnolia

Et sikkert vårtegn her hos oss er Magnoliablomstene

I Stavern, i den gamle militærleiren, så er det et flott Praktmagnoliatre som blomstrer så flott.
Jeg har lagt ut et bilde fra dette i et tidligere innlegg. Hele leiren i Stavern er jo så fantastisk flott og trivelig å dra til.  Magnoliaer er veldig populære blitt de senere årene og i overgangen vinter/vår så ser jeg ofte på instagram at mange kjøper kvister med blomster som de har i vase hjemme. Utrolig koselig.  Hvis du lurer på mer om Magnolia så kan jeg anbefale å lese dette innlegget fra Moseplassen, en hageblogg, om de mest herdige og hvordan de skal stelles.

Her i Sandefjord så er det et veldig fint Magnoliatre også utenfor rådhuset med helt hvite blomster.  Jeg tror det er Stjernemagnolia, denne her.  

En ting er jeg bombesikker på og det er at hvis vi flytter en dag og jeg får mer hage så skal jeg ha Magnolia!  

Magnolia blomstring (2).jpg
Magnolia (2).jpg
Magnolia (1).jpg
Magnolia blomstring (1).jpg
Magnolia blomstring (7).jpg
Magnolia blomstring (5).jpg
Magnolia blomstring (6).jpg

Interessert i hager? Da kan du lese mitt tidligere blogginnlegg med bilder fra Sandefjord kolonihage. Jeg har flere bilder fra kolonihagen som jeg skal legge ut her etter hvert :) 

Oppskrift på Chili con carne

Oppskrift på Chili con carne

Nå kommer endelig våren

Nå kommer endelig våren