DSC_5441_edited-1.jpg

Hi.

Welcome to my blog. I document my adventures in travel, nature, and food. Hope you have a nice stay!

De søteste isbitene lager du selv

De søteste isbitene lager du selv

Stemorsblomster, vann og et brett til å fryse isbiter i

Det skal ikke mer til. Skal du ha en hyggelig sommermiddag så sett fram vannmugger med litt mer festlige isbiter enn vanlige, så kan jeg absolutt anbefale disse med små stemorsblomster i.  Jeg spiser ikke blomstene, selv om det fint går an, men jeg velger å ha det som et dekorativ element til sommerbordet. 

isbiter med stemorsblomster-1.jpg

Tips til flere spiselige blomster og forslag til hva du kan bruke de til finner du på bloggen til Moseplassen, en ypperlig hageblogg :) 
og min gode bloggvenninne Ingrid Tunheim tipser også om søte isbiter og isbiter som plutselig ikke ble fullt så søte etter de kom i vann (skrev hun om etterpå på sin instagram).

Det er dessverre ikke alle ting som egner seg bestandig, men fine bilder ble det jo :) 

Et annet tips kan være å fryse mynteblader. Vi hadde en mynte på terrassen et år og den var så villig og frodig. Da laget jeg te av den støtt og stadig, men å fryse mynteblader til isbiter er også fint. Ekstra smakstilsetning til vannet! Friskt og godt! 

isbiter med stemorsblomster-4.jpg
isbiter med stemorsblomster-5.jpg

Uvirkelig! Er dette mai og begynnelsen av juni?

Hetebølgen vi har hatt her hos oss i noen uker nå har sluppet taket noe. Det er litt kjøligere luft, men det er fortsatt fryktelig tørt ute. Det er visst meldt noen regnbyger (kanskje?) til fredag og lørdag. Jeg håper det kommer. Naturen trenger vann!  Blåbærene trenger vann! 

Det har for å si det rett ut, nesten vært helt uforståelig dette været vi har hatt. Vi var på stranda på søndag, 3. juni... men det føltes ut som midt i fellesferien. Varmen, vannet og stemningen. Skikkelig trivelig. Ungene bare løp rundt i tull, jeg mener: På stupebrettet og ut i vannet, 3 svømmetak og opp igjen x reptisjon til det uendelige. Deilig!
Noen nattlige regnskurer har vi dessverre ikke hatt. Man kan ikke få alt heller?!  

Drikk masse vann! 

isbiter med stemorsblomster-3.jpg
T U L I P A N E R

T U L I P A N E R

P A R I S

P A R I S